Του Χογκ Κογκ Kangdisen Co., που περιορίζεται ιατρική

Εξυπηρετήστε την υγεία των ανθρώπων

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Hongkong Kangdisen Medical Co., Limited Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας αναβολικό στεροειδές τεστοστερόνης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας αναβολικό στεροειδές τεστοστερόνης για τις πωλήσεις
Έχετε τα συμπαθητικά προϊόντα και την καλή υπηρεσία. Συμπαθώ το yoiur STRONGTROPIN HGH. Είναι πολύ καλό.

—— Lisa καφετιά

Πολύ γρήγορα στέλνοντας. Οι πελάτες μου χρησιμοποίησαν HGH σας. Η ποιότητά της είναι πολύ υψηλή. Είναι αρχικό;

—— John Kenemy

Διέταξα HGH σας δύο εβδομάδες πριν. Ο φίλος μου το χρησιμοποίησε και όπως το τώρα. Ευχαριστίες για την υπομονή σας. θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τα προϊόντα σας.

—— Kelly Smith

Ευχαριστίες. Πήρα το πραγματικό HGH. Τα τελευταία χρόνια, πήρα πολλούς επινοώ. Τίποτα στα φιαλίδια, μόνο άσπρη σκόνη. Θα είστε ο καλύτερος προμηθευτής μου. Ο Θεός μου.

—— Robert Lemy

Είστε ο μόνος προμηθευτής STRONGTROPIN HGH; Είναι το καλύτερο HGH που πήρα. Θα το συστήσω σε μερικοί από τους φίλους μου εδώ. Ευχαριστώ πολύ.

—— Edwin Kendall

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η επιχείρησή μας έχει ενισχύσει ένα πλήρες σύγχρονο εργαστήριο και τις εγκαταστάσεις παραγωγής φαρμάκων γενετικής εφαρμοσμένης μηχανικής, ενώ εξοπλίζεται με την προηγμένη τεχνολογία και τις συσκευές παραγωγής.

   

  Οι κύριες εγκαταστάσεις ακολουθούν.

   

  1. Διαδικασία νερού facilityies

  Το καθαρό νερό και το νερό για την έγχυση απαιτούνται κατά τη διάρκεια της παραγωγής HGH και άλλων προϊόντων.

   

  Hongkong Kangdisen Medical Co., LimitedHongkong Kangdisen Medical Co., Limited

  Hongkong Kangdisen Medical Co., Limited

   

  Για να κάνει το καθαρό νερό

   

  Το νερό βρύσης φιλτράρεται fistly από το culum φίλτρων άμμου, κατόπιν αντιμετωπίζεται από το colum ανταλλαγής κατιόντων, και φιλτράρεται από τη μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης, κατόπιν αντιμετωπίζεται από το colum ανταλλαγής ανιόντων και το colum ανταλλαγής κατιόντων. 

   

  Για να κάνει το νερό για την έγχυση

   

  Το καθαρό νερό αντιμετωπίζεται από τη μηχανή απόσταξης για να κάνει το νερό για την έγχυση.

   

   

  2. η διαδικασία τα φιαλίδια HGH ακολουθεί.

   

  Παραδείγματος χάριν, 50.000 φιαλίδια HGH.

   

  1. προετοιμάστε 55.000 μιλ. του αποστειρωμένου νερού για την έγχυση, και 2500 γραμμάρια mannitol pharmacuetical κατηγορίας. και προετοιμάστε επίσης 52.000 κενά αποστειρωμένα φιαλίδια φιαλιδίων, και 52.000 κομμάτια του αποστειρωμένου πώματος, και 52.000 κομμάτια των καλυμμάτων.

   

  2. αναμίξτε 185 γραμμάρια σκόνης HGH με 50,000ml του νερού και 2500 γραμμάρια mannitol και τα καταστήστε διαλυμένα εντελώς.

   

  3. αποστειρωμένος φιλτράροντας τη λύση ανωτέρω, χρησιμοποιώντας το μικρό φίλτρο 0,22 μικρόμετρων.

   

  4. γεμίστε 1mg της λύσης ανωτέρω σε κάθε ένα από τα φιαλίδια, έπειτα μισός τα βουλώστε.

   

  5. λυοφιλοποιώντας τους, χρησιμοποιώντας lyophilizer.

   

  7. βουλώνοντας τους εντελώς.

   

  8. κάλυψη τους.

   

  Όλα τα φιαλίδια και τα εργαλεία που έρχονται σε επαφή με HGH πρέπει να πλυθούν τουλάχιστον 5 φορές από το νερό για την έγχυση, κατόπιν ξηρός και τη αποστείρωση.

   

  Hongkong Kangdisen Medical Co., Limited

   

   

  Hongkong Kangdisen Medical Co., Limited

   


  Hongkong Kangdisen Medical Co., Limited

   

   

   

  Hongkong Kangdisen Medical Co., Limited

   

   

  Hongkong Kangdisen Medical Co., Limited

   

   

  3. Υπάρχει κατηγορία 10.000 και κατηγορία 100 καθαρά δωμάτια στο εργοστάσιό μας

   

  Hongkong Kangdisen Medical Co., Limited

   

  Δύο καθαρές περιοχές είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την αποστειρωμένη ποιότητα των προϊόντων φαρμάκων: η κρίσιμη περιοχή και οι ενισχυτικές καθαρές περιοχές που συνδέονται με το.

   

  Α. κρίσιμη περιοχή – κατηγορία 100 (ISO 5)

   

  Μια κρίσιμη περιοχή είναι μια στην οποία το αποστειρωμένες προϊόν φαρμάκων, τα εμπορευματοκιβώτια, και οι περατώσεις εκτίθενται στις περιβαλλοντικές συνθήκες που πρέπει να έχουν ως σκοπό να διατηρήσουν τη στειρότητα προϊόντων (§ 211,42 (γ) (10)). Οι δραστηριότητες που διευθύνονται σε τέτοιες περιοχές περιλαμβάνουν τους χειρισμούς (π.χ., αποστηρωμένες συνδέσεις, αποστειρωμένες προσθήκες συστατικών) των αποστειρωμένων υλικών πριν από και κατά τη διάρκεια τις διαδικασίες πλήρωσης και κλεισίματος.

   

  Αυτή η περιοχή είναι κρίσιμη επειδή ένα εκτεθειμένο προϊόν είναι τρωτό στη μόλυνση και δεν θα αποστειρωθεί στη συνέχεια στο άμεσο εμπορευματοκιβώτιό του. Για να διατηρηθεί η στειρότητα προϊόντων, είναι ουσιαστικό ότι το περιβάλλον στο οποίο οι αποστηρωμένες διαδικασίες (π.χ., οργάνωση εξοπλισμού, πλήρωση) διευθύνονται ελέγχεται και διατηρείται σε μια κατάλληλη ποιότητα. Μια πτυχή της περιβαλλοντικής ποιότητας είναι η περιεκτικότητα σε μόρια του αέρα. Τα μόρια είναι σημαντικά επειδή μπορούν να εισαγάγουν ένα προϊόν ως ξένο μολυσματικό παράγοντα, και μπορούν επίσης να το μολύνουν βιολογικά με τη δράση ως όχημα για τους μικροοργανισμούς (παρ. 2). Τα κατάλληλα σχεδιασμένα διαχειριζόμενα συστήματα αέρα ελαχιστοποιούν την περιεκτικότητα σε μόρια μιας κρίσιμης περιοχής.

   

  Ο αέρας στην άμεση εγγύτητα των εκτεθειμένων αποστειρωμένων εμπορευματοκιβωτίων/των περατώσεων και της πλήρωσης/των διαδικασιών κλεισίματος θα ήταν κατάλληλης ποιότητας μορίων όταν έχει μια αρίθμηση μορίων ανά-κυβικός-μετρητών όχι περισσότερο από 3520 σε μια σειρά μεγέθους 0,5 µm και μεγαλύτερος όταν μετρημένος στις αντιπροσωπευτικές θέσεις κανονικά όχι περισσότερο από 1 πόδι μακρυά από το εργοτάξιο, μέσα στη ροή αέρος, και κατά τη διάρκεια των διαδικασιών πλήρωσης/κλεισίματος. Αυτό το επίπεδο καθαρότητας αέρα είναι επίσης γνωστό ως κατηγορία 100 (ISO 5).

   

  Συστήνουμε ότι οι μετρήσεις για να επιβεβαιώσουν την καθαρότητα αέρα στις κρίσιμες περιοχές λαμβάνονται επί των τόπων όπου υπάρχει πιθανότερος κίνδυνος για το εκτεθειμένες αποστειρωμένες προϊόν, τα εμπορευματοκιβώτια, και τις περατώσεις. Ο μετρώντας έλεγχος μορίων πρέπει να τοποθετηθεί σε έναν προσανατολισμό που καταδεικνύεται για να λάβει ένα σημαντικό δείγμα. Ο κανονικός έλεγχος πρέπει να εκτελεσθεί κατά τη διάρκεια κάθε μετατόπισης παραγωγής. Συστήνουμε το μη βιώσιμο έλεγχο μορίων με ένα μακρινό μετρώντας σύστημα. Αυτά τα συστήματα είναι σε θέση τα περιεκτικότερα στοιχεία και είναι γενικά λιγότερο της εισβολής από τους φορητούς μετρητές μορίων. Δείτε το τμήμα X.E. για την πρόσθετη καθοδήγηση ελέγχου μορίων.

   

  Μερικές διαδικασίες μπορούν να παραγάγουν τα υψηλά επίπεδα των μορίων προϊόντων (π.χ., σκόνη) που, από τη φύση τους, δεν θέτουν έναν κίνδυνο μόλυνσης προϊόντων. Μπορεί, σε αυτές τις περιπτώσεις, να μην είναι εφικτό να μετρηθεί η ατμοσφαιρική ποιότητα μέσα στην απόσταση ένας-ποδιών και να διαφοροποιηθούν ακόμα τα επίπεδα υποβάθρου μορίων από τους μολυσματικούς παράγοντες αέρα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο αέρας μπορεί να επιλεχτεί κατά κάποιο τρόπο που, στο μέτρο του δυνατού, χαρακτηρίζει το αληθινό επίπεδο εξωγενούς μόλυνσης μορίων στην οποία το προϊόν εκτίθεται. Τα αρχικά προσόντα της περιοχής υπό τους δυναμικούς όρους χωρίς την πραγματική γεμίζοντας λειτουργία παρέχουν κάποιες πληροφορίες βασικών γραμμών για την παραγωγή μορίων μη-προϊόντων της λειτουργίας.

   

  HEPA-Filtered4 ο αέρας πρέπει να παρασχεθεί στις κρίσιμες περιοχές σε μια ταχύτητα επαρκή για να σκουπίσει τα μόρια μακρυά από την περιοχή πλήρωσης/κλεισίματος και να διατηρήσει την ομοιοκατευθυνόμενη ροή αέρος κατά τη διάρκεια των διαδικασιών. Οι παράμετροι ταχύτητας που καθιερώνονται για κάθε γραμμή επεξεργασίας πρέπει να δικαιολογηθούν και κατάλληλος να διατηρήσουν την ομοιοκατευθυνόμενη ροή αέρος και την ατμοσφαιρική ποιότητα υπό τους δυναμικούς όρους μέσα στην κρίσιμη περιοχή (παρ. 3).

   

  Το κατάλληλοι σχέδιο και ο έλεγχος αποτρέπουν την αναταραχή και το στάσιμο αέρα στην κρίσιμη περιοχή. Μόλις καθιερωθούν οι σχετικές παράμετροι, είναι κρίσιμο ότι τα σχέδια ροών αέρος αξιολογούνται για την αναταραχή ή τα ρεύμες Faucault που μπορούν να ενεργήσουν ως κανάλι ή δεξαμενή για τους μολυσματικούς παράγοντες αέρα (π.χ., από μια χαμηλότερη ταξινομημένη περιοχή συγγένειας). Η κανονική ανάλυση σχεδίων αέρα πρέπει να διευθυνθεί στην κρίσιμη περιοχή για να καταδείξει την ομοιοκατευθυνόμενη ροή αέρος και τη σκουπίζοντας δράση πέρα από και μακρυά από το προϊόν υπό τους δυναμικούς όρους. Οι μελέτες πρέπει να είναι καλά τεκμηριωμένες με τα γραπτά συμπεράσματα, και να περιλάβουν την αξιολόγηση του αντίκτυπου των αποστηρωμένων χειρισμών (π.χ., επεμβάσεις) και του σχεδίου εξοπλισμού. Η μαγνητοταινία ή άλλοι μηχανισμοί καταγραφής έχει βρεθεί για να είναι χρήσιμοι βοηθοί στη ροή αέρος αξιολόγησης αρχικά καθώς επίσης και διευκόλυνση της αξιολόγησης των επόμενων αλλαγών διαμόρφωσης εξοπλισμού. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ακόμη και τα επιτυχώς κατάλληλα συστήματα μπορούν να συμβιβαστούν από φτωχές λειτουργικό, τη συντήρηση, ή τις πρακτικές προσωπικού.

   

  Τα δείγματα ελέγχου αέρα των κρίσιμων περιοχών δεν πρέπει κανονικά να παραγάγουν κανέναν μικροβιολογικό μολυσματικό παράγοντα. Συστήνουμε την κατάλληλη εξεταστική προσοχή στα περιστατικά μόλυνσης σε αυτό το περιβάλλον. 

   

  Β. υποστήριξη των καθαρών περιοχών

   

  Η υποστήριξη των καθαρών περιοχών μπορεί να έχει τις διάφορες ταξινομήσεις και τις λειτουργίες. Πολλοί υποστηρίζουν τη λειτουργία περιοχών ως ζώνες στις οποίες τα γόνιμα συστατικά, τα διατυπωμένα προϊόντα, τα υλικά -διαδικασίας, ο εξοπλισμός, και το εμπορευματοκιβώτιο/οι περατώσεις προετοιμάζονται, κρατιούνται, ή μεταφέρονται. Αυτά τα περιβάλλοντα σχεδιάζονται πλήρως όταν ελαχιστοποιούν το επίπεδο μολυσματικών παραγόντων μορίων στο τελικό προϊόν και ελέγχουν το μικροβιολογικό περιεχόμενο () των άρθρων και των συστατικών που αποστειρώνονται στη συνέχεια. Η φύση των δραστηριοτήτων που διευθύνονται σε μια ενισχυτική καθαρή περιοχή καθορίζει την ταξινόμησή της. Το FDA συστήνει ότι η περιοχή αμέσως δίπλα στην αποστηρωμένη γραμμή επεξεργασίας συναντά, τουλάχιστον, την κατηγορία 10.000 (ISO 7) πρότυπα (δείτε τον πίνακα 1) υπό τους δυναμικούς όρους. Οι κατασκευαστές μπορούν επίσης να ταξινομήσουν αυτήν την περιοχή ως κατηγορία 1.000 (ISO 6) ή να διατηρήσουν το ολόκληρο δωμάτιο αποστηρωμένης πλήρωσης στην κατηγορία 100 (ISO 5). Μια περιοχή που ταξινομείται σε μια κατηγορία 100.000 (ISO 8) το επίπεδο καθαρότητας αέρα είναι κατάλληλη για τις λιγότερο κρίσιμες δραστηριότητες (π.χ., εξοπλισμός που καθαρίζει).

   

   

   

   

   

 • OEM / ODM

  μπορούμε να δεχτούμε. OEM/ODM. Για HGH, 500.000 φιαλίδια, 10 IU κάθε μήνα.

   

   

  Hongkong Kangdisen Medical Co., Limited

   

   

 • Ε & Α

   

  Η επιχείρηση έχει επίσης την οργάνωση ένα επαγγελματικό τμήμα Ε&Α και αύξησε βαθμιαία τη χρηματοδότηση Ε&Α στο τελευταία τρία χρόνια για τη σταθερή επιστημονική και τεχνολογική εισαγωγή προσωπικού, την επιστημονική προμήθεια οργάνων και εξοπλισμού και την περαιτέρω βελτίωση εγκαταστάσεων. Δεδομένου ότι η επιχείρηση ήταν, δώσαμε περισσότερη προσοχή στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών. Με βάση την υπάρχουσα πλατφόρμα τεχνολογίας, έχουμε κάνει τη σημαντική ανακάλυψη στην ανάπτυξη των νέων ενδείξεων, των νέων αιτήσεων, των νέων προδιαγραφών και των νέων μορφών δόσης, και έχουμε διαμορφώσει μια ευπροσάρμοστη γραμμή προϊόντων συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων στην πώληση και κάτω από την Ε&Α. Αναπτυσσόμενοι το νέο πρόγραμμα, υποβάλαμε αίτηση για τα σχετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και διαμορφώσαμε τα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας μας.


  Hongkong Kangdisen Medical Co., Limited

Στοιχεία επικοινωνίας
Hongkong Kangdisen Medical Co., Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. YANG

Τηλ.:: 86-159-8986-9841

Φαξ: 86-159-8986-9841

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)