Του Χογκ Κογκ Kangdisen Co., που περιορίζεται ιατρική

Εξυπηρετήστε την υγεία των ανθρώπων

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταανθρώπινο στεροειδές ορμονών αύξησης

Πρώτης ύλης άσπρο Lyophilizer στεροειδών ορμονών αύξησης σκονών ανθρώπινο

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας αναβολικό στεροειδές τεστοστερόνης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας αναβολικό στεροειδές τεστοστερόνης για τις πωλήσεις
Έχετε τα συμπαθητικά προϊόντα και την καλή υπηρεσία. Συμπαθώ το yoiur STRONGTROPIN HGH. Είναι πολύ καλό.

—— Lisa καφετιά

Πολύ γρήγορα στέλνοντας. Οι πελάτες μου χρησιμοποίησαν HGH σας. Η ποιότητά της είναι πολύ υψηλή. Είναι αρχικό;

—— John Kenemy

Διέταξα HGH σας δύο εβδομάδες πριν. Ο φίλος μου το χρησιμοποίησε και όπως το τώρα. Ευχαριστίες για την υπομονή σας. θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τα προϊόντα σας.

—— Kelly Smith

Ευχαριστίες. Πήρα το πραγματικό HGH. Τα τελευταία χρόνια, πήρα πολλούς επινοώ. Τίποτα στα φιαλίδια, μόνο άσπρη σκόνη. Θα είστε ο καλύτερος προμηθευτής μου. Ο Θεός μου.

—— Robert Lemy

Είστε ο μόνος προμηθευτής STRONGTROPIN HGH; Είναι το καλύτερο HGH που πήρα. Θα το συστήσω σε μερικοί από τους φίλους μου εδώ. Ευχαριστώ πολύ.

—— Edwin Kendall

Είμαι Online Chat Now

Πρώτης ύλης άσπρο Lyophilizer στεροειδών ορμονών αύξησης σκονών ανθρώπινο

Κίνα Πρώτης ύλης άσπρο Lyophilizer στεροειδών ορμονών αύξησης σκονών ανθρώπινο προμηθευτής
Πρώτης ύλης άσπρο Lyophilizer στεροειδών ορμονών αύξησης σκονών ανθρώπινο προμηθευτής Πρώτης ύλης άσπρο Lyophilizer στεροειδών ορμονών αύξησης σκονών ανθρώπινο προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Πρώτης ύλης άσπρο Lyophilizer στεροειδών ορμονών αύξησης σκονών ανθρώπινο

Λεπτομέρειες:

Place of Origin: China
Μάρκα: KANGDISEN
Πιστοποίηση: China
Αριθμό μοντέλου: Πάγωμα - ξηρά σκόνη

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Negotiatable
Τιμή: negotiatable
Packaging Details: sealed
Delivery Time: 3 days
Payment Terms: MoneyGram, T/T, Bitcoin
Supply Ability: 1000 grams each month
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Εμφάνιση: άσπρη lyophilizer σκόνη Συνώνυμα: HGH, Somatropin
Βιολογική δραστηριότητα: 2.7 IU/mg ή 0.37mg/IIU Ενδοτοξίνες Baterium: Προσαρμοσμένος
IEF: Προσαρμοσμένος CAS: 96827-07-5
Υψηλό φως:

Στεροειδή HGH

,

συνθετική ανθρώπινη ορμόνη αύξησης

Πρώτης ύλης άσπρο Lyophilizer στεροειδών ορμονών αύξησης σκονών ανθρώπινο

 

 

Μπορούμε να παρέχουμε τη σκόνη πρώτης ύλης HGH.

Λυοφιλοποιημένη σκόνη,

3.7mg = 10 IU

αγνότητα περισσότερο από 96%

191 AA, παρακαλώ ελέγχουν μετά από τις εικόνες

Η υγρή πρώτη ύλη είναι επίσης διαθέσιμη.

 

 

1. κατεστήσαμε το δείγμα σκονών προσδιορισμένο

 

είναι 191 AA. παρακαλώ ελέγξτε μετά από το αποτέλεσμα της δοκιμής.

 


Πρώτης ύλης άσπρο Lyophilizer στεροειδών ορμονών αύξησης σκονών ανθρώπινο

 

 

2. Ποιο HGH είναι;


Η ορμόνη αύξησης το (GH), που είναι γνωστό επίσης ως somatotropin (ή ως ανθρώπινη ορμόνη αύξησης [hGH ή HGH] με ανθρώπινη μορφή του), είναι μια ορμόνη πεπτιδίων που υποκινεί την αύξηση, την αναπαραγωγή κυττάρων, και την αναγέννηση κυττάρων στους ανθρώπους και άλλα ζώα. Είναι έτσι σημαντικό στην ανθρώπινη ανάπτυξη. Είναι ένας τύπος mitogen που είναι συγκεκριμένος μόνο για ορισμένα είδη κυττάρων. Η ορμόνη αύξησης είναι ένα 191 αμινο οξύ, single-chain polypeptide που είναι συντεθειμένο, αποθηκευμένο, και εκκριμένο από τα σωματοτροπικά κύτταρα μέσα στα πλευρικά φτερά του προηγούμενου βλεννογόνου αδένα.

 

Η GH είναι μια ορμόνη πίεσης που αυξάνει τη συγκέντρωση της γλυκόζης και των ελεύθερων λιπαρών οξέων. Υποκινεί επίσης την παραγωγή igf-1.

 

Μια ανασυνδυαζόμενη μορφή hGH αποκαλούμενη somatropin (ΠΑΝΔΟΧΕΙΟ) χρησιμοποιείται ως ιατρική συνταγή για να μεταχειριστεί τις αναταραχές αύξησης των παιδιών και την ενήλικη ανεπάρκεια ορμονών αύξησης. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι μόνο διαθέσιμο νόμιμα από τα φαρμακεία, από συνταγή από έναν γιατρό. Τα τελευταία χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, μερικοί γιατροί έχουν αρχίσει ορίζω την ορμόνη αύξησης στους GH-ανεπαρκείς παλαιότερους ασθενείς (αλλά όχι στους υγιείς ανθρώπους) στη ζωτικότητα αύξησης. Ενώ νομική, η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια αυτής της χρήσης για HGH δεν έχουν εξεταστεί σε μια κλινική δοκιμή. Αυτή τη στιγμή, HGH θεωρείται ακόμα πολύ σύνθετη ορμόνη, και πολλές από τις λειτουργίες της είναι ακόμα άγνωστες.

 

 

3. Πώς HGH λειτουργεί στο σώμα σας;

 

Στο ρόλο του ως αναβολικό πράκτορα, HGH έχει χρησιμοποιηθεί από τους ανταγωνιστές στον αθλητισμό από τουλάχιστον το 1982, και έχει απαγορευθεί από τη ΔΟΕ και NCAA. Η παραδοσιακή ανάλυση ούρων δεν ανιχνεύει τη νάρκωση με HGH, έτσι η απαγόρευση ήταν ανεκτέλεστη μέχρι το πρόωρο 2000s, όταν άρχιζαν να αναπτύσσονται οι εξετάσεις αίματος που θα μπορούσαν να διακρίνουν μεταξύ φυσικού και τεχνητού HGH. Οι εξετάσεις αίματος που διευθύνθηκαν από τη WADA στους 2004 Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα, Ελλάδα στόχευσαν πρώτιστα σε HGH. [3] η χρήση του φαρμάκου για την αύξηση απόδοσης δεν εγκρίνεται αυτήν την περίοδο από το FDA.

 

Η GH έχει μελετηθεί για τη χρήση να αναθρέψει το ζωικό κεφάλαιο αποτελεσματικότερα στη βιομηχανική γεωργία και διάφορες προσπάθειες έχουν καταβληθεί να λάβουν την κυβερνητική έγκριση για να χρησιμοποιήσουν τη GH στην παραγωγή ζωικού κεφαλαίου. Αυτές οι χρήσεις είναι αμφισβητούμενες. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η μόνη FDA-approved χρήση της GH για το ζωικό κεφάλαιο είναι η χρήση μιας αγελάδα-συγκεκριμένης μορφής αποκαλούμενου η GH βοοειδούς somatotropin για την αύξηση παραγωγή γάλακτος στις γαλακτοκομικές αγελάδες.

 

Τα ονόματα somatotropin (STH) ή η σωματοτροπική ορμόνη αναφέρονται στην ορμόνη αύξησης που παράγεται φυσικά στα ζώα και που εξάγεται από τα σφάγια. Η ορμόνη που εξάγεται από τα ανθρώπινα πτώματα βραχύνεται hGH. Η κύρια ορμόνη αύξησης που παράγεται από την ανασυνδυαζόμενη τεχνολογία DNA έχει το εγκεκριμένο γενικό όνομα somatropin (ΠΑΝΔΟΧΕΊΟ) και το εμπορικό σήμα Humatrope, και βραχύνεται κατάλληλα rhGH στην επιστημονική λογοτεχνία. Δεδομένου ότι η εισαγωγή της το 1992 Humatrope ήταν ο απαγορευμένος αθλητισμός που ναρκώνει τον πράκτορα, και σε αυτό το πλαίσιο αναφέρεται ως HGH. Ένα άλλο ανασυνδυαζόμενο φάρμακο, somatrem (ΠΑΝΔΟΧΕΙΟ), είναι σχεδόν ίδιο με το ενδογενές hGH και somatropin, εκτός από ένα τελικό υπόλειμμα αμινοξέος.


 

4. Πού είναι HGH από;

 

Τα γονίδια για την ανθρώπινη ορμόνη αύξησης, γνωστή ως ορμόνη αύξησης 1 (somatotropin) και ορμόνη αύξησης 2, είναι εντοπισμένα στην περιοχή q22-24 του χρωμοσώματος 17 και είναι στενά συνδεδεμένα στα ανθρώπινα χοριονικά γονίδια somatomammotropin (επίσης γνωστού ως placental lactogen). Η GH, το ανθρώπινο χοριονικό somatomammotropin, και η προλακτίνη ανήκουν σε μια ομάδα ομόλογων ορμονών με τη growth-promoting και lactogenic δραστηριότητα.

 

Το σημαντικότερο isoform της ανθρώπινης ορμόνης αύξησης είναι μια πρωτεΐνη 191 αμινοξέων και ένα μοριακό βάρος 22.124 daltons. Η δομή περιλαμβάνει τέσσερις έλικες απαραίτητους για τη λειτουργική αλληλεπίδραση με το δέκτη της GH. Φαίνεται ότι, στη δομή, η GH είναι evolutionarily ομόλογη στην προλακτίνη και το χοριονικό somatomammotropin. Παρά τις χαρακτηρισμένες δομικές ομοιότητες μεταξύ της ορμόνης αύξησης από τα διαφορετικά είδη, ορμόνες αύξησης πιθήκων οι μόνο ανθρώπινες και Παλαιών Κόσμων έχουν τα σημαντικά αποτελέσματα στον ανθρώπινο δέκτη ορμονών αύξησης.

 

Διάφορα μοριακά isoforms της GH υπάρχουν στο βλεννογόνο αδένα και απελευθερώνονται στο αίμα. Ιδίως, μια παραλλαγή του kDa περίπου 20 που δημιουργείται με εναλλακτική να συνδέσει είναι παρούσα σε μάλλον σταθερή αναλογία 1:9, ενώ πρόσφατα μια πρόσθετη παραλλαγή του kDa ~ 23-24 έχει αναφερθεί επίσης στα κράτη μετα-άσκησης στα μεγαλύτερα μέρη. Αυτή η παραλλαγή δεν έχει προσδιοριστεί, αλλά έχει προταθεί να συμπέσει με μια glycosylated παραλλαγή kDa 22 του kDa 23 που προσδιορίζεται στο βλεννογόνο αδένα. Επιπλέον, αυτές οι παραλλαγές κυκλοφορούν μερικώς συνδεδεμένος σε μια πρωτεΐνη (ορμόνη-δεσμευτική πρωτεΐνη αύξησης, GHBP), η οποία είναι το περικομμένο μέρος του δέκτη ορμονών αύξησης, και μια όξινος-ασταθής υπομονάδα το (ALS).

 

Πρώτης ύλης άσπρο Lyophilizer στεροειδών ορμονών αύξησης σκονών ανθρώπινο

 

HGH και Bodybuilding

Από την πρώτη χρήση HGH από τα bodybuilders, έχει παραμείνει ένα αναβολικό με την αφθονία των συγκρουόμενων ιδεών και των απόψεων που συνδέονται με το. Ίσως αυτός είναι επειδή υπάρχει ακόμα τόσο πολύ μυστήριο που περιβάλλει το.

Bodybuilders στην αναζήτηση για να επιτύχει το μεγαλείο – μεγάλοι, σχισμένοι μυ'ες, οι οποίοι ξεραίνουν το βλέμμα χαρακτηριστικό μιας τοπ bodybuilder διάπλασης. Από τη δεκαετία του '50, οι ανταγωνιστές έχουν χρησιμοποιήσει πολλά διαφορετικά συμπληρώματα και φαρμακευτικά και φυσικό που βασίζεται.

 

Η δεκαετία του '60 ήταν ένας πρωτοφανής χρόνος για τα αναβολικά στεροειδή και την ακραία αύξηση μυών. Το Bodybuilders που ανταγωνιζόταν γνώρισε πλήρως ότι είχαν βρεί τι χρειάστηκαν για να πάρουν φυσικό τους ολόκληρο σε ένα νέο επίπεδο.

 

Ώσπου να είχε φθάσει η δεκαετία του '70 υπήρξε ένα εξ ολοκλήρου διαφορετικό επίπεδο αθλητικής εμφάνισης επιτυχίας. Έως τότε οι προσοδοφόρες συμβάσεις πλήρεις σταδιοδρομίες είχαν φθάσει βασισμένος απλώς στις αθλητικές δυνατότητές κάποιου. Ήδη τα αναβολικά στεροειδή, ενώ χρησιμοποιούνται ακόμα, είχαν χάσει τον κλονισμό και το δέο τους, και τα bodybuilders και οι αθλητές ίδια είχαν στρέψει την προσοχή τους στη GH ή την ορμόνη αύξησης.

 

Βάρος ανύψωσης ατόμων

 

Η ορμόνη αύξησης είναι φυσική καλά - όντας κάθε ανθρώπου και παράγεται από το βλεννογόνο αδένα. Απαιτείται στα συγκεκριμένα ποσά για τις πολυάριθμες φυσιολογικές διαδικασίες να εμφανιστεί μέσα στο σώμα. Το σώμα ελέγχει την απελευθέρωση της GH ώστε να βελτιστοποιηθούν οι λειτουργίες του σώματος. Εντούτοις όποτε υπάρχει πάρα πολύ HGH ή ελάχιστα παραγωγή HGH μπορεί να οδηγήσει στα σοβαρά ζητήματα υγείας.

 

Όταν η υπερβολική GH είναι παρούσα όπως βλέπει σε εκείνοι που έχουν τη μεγαλακρία όρου, οδηγεί overgrowth ιστού, την αδυναμία μυών και την αντίσταση ινσουλίνης.

 

Η παιδική ηλικία GH που εκκρίνει τους όγκους μπορεί να οδηγήσει στην υπερβολική παραγωγή της GH που οδηγεί σε βλεννογόνο Gigantism. Ο Andre ο γίγαντας είναι ένα καλό παράδειγμα βλεννογόνου Gigantism. Στην ηλικία 12, στάθηκε 6 " 3» και δεδομένου ότι ένας ενήλικος, στάθηκε 7 " 4». Αυτός ο όρος σκότωσε τελικά το Andre ο γίγαντας.

 

Μπορεί επίσης να υπάρξει ιατρική ανησυχία όταν δεν υπάρχει αρκετή GH παραχθείσα, η οποία στα παιδιά μπορεί να αναγκάσει τα παιδιά για να μην αυξηθεί κατάλληλα. Ενώ σπάνιο GHD μπορεί επίσης να εμφανιστεί στους ενηλίκους που οδηγούν σε μια μείωση στη μάζα μυών, την ενέργεια, και τη γενική ποιότητα ζωής.

 

Εάν υπάρχει μια υπερπαραγωγή ή ένα underproduction HGH και οι δύο ομάδες απαιτήστε τον προσεκτικό έλεγχο. Όταν υπάρχει ένα underproduction της συμπλήρωσης HGH μπορεί να αποκαταστήσει τα επίπεδα Somatropin στα κανονικά επίπεδα με την επιστροφή του αδύνατου μυός, πυκνότητα κόκκαλων, μείωση της παχιάς, βελτιωμένης καρδιαγγειακής υγείας και των βελτιωμένων πνευματικών υγειών.

 

Το Bodybuilders είναι μια έξυπνη δέσμη και δεν τους πήρε πάρα πολύ πολύ για να συνειδητοποιήσει ότι όταν προστέθηκε HGH στο κοκτέιλ φαρμάκων που έπαιρναν ήδη για να χτίσουν τους μεγάλους μυς θα μπορούσαν να απολαύσουν την ακόμα περισσότερη ανάπτυξη μυών μαζί με τη γρηγορότερη αποκατάσταση τραυματισμών. Μέχρι τότε η GH ήταν λίγο πολύ άγνωστος αναβολικός πράκτορας, αλλά όχι άλλα. Εκείνοι που συμμετέχουν οι ανταγωνισμοί στη δεκαετία του '70 και τη δεκαετία του '80 που παρουσιάζονται με μια καθαρισμένη, σαφώς σμιλευμένη ανάπτυξη μυών που ήταν πολύ πιό γλυπτή από τι ήταν βλέπω? προηγουμένως. Σύντομα η GH ήταν ένα στήριγμα μεταξύ των σοβαρότερων bodybuilders σε όλο τον κόσμο.

 

Βεβαίως προσέλκυσε πολλή προσοχή μαζί με το σημαντικό μέρος κριτικής του. Υπήρξαν εκείνοι ότι αυτός αισθάνθηκε ότι χρησιμοποιώντας ήταν εντάξει ενώ υπήρξαν άλλοι που ήταν έντονα ενάντια σε το. Υπήρξαν εκείνοι που επίσης θεώρησαν ότι πρόσφερε πολύ λίγο όφελος. Εντούτοις, εκείνα τα bodybuilders που ήταν που χρησιμοποιούν αυτό ήξεραν ακριβώς πώς αποτελεσματικό HGH ήταν πραγματικά. Δεν γεννάται θέμα εκείνη η GH είχε βεβαίως το μερίδιο απόψεών της που συγκρούστηκε και που περιβλήθηκε βεβαίως στο μυστήριο. Μπορεί όλα να είναι λίγο συγχέοντας.

 

Με τη διαδεδομένη χρήση HGH μεταξύ της αθλητικής ελίτ, πολλοί αθλητές γνωρίζουν πλήρως τα οφέλη. Σε τελευταία ανάλυση, έχουν δει τα οφέλη της ανθρώπινης ορμόνης αύξησης στους αθλητές από διάφορο αθλητισμό συμπεριλαμβανομένου. Μικρότερος χρόνος αποκατάστασης μετά από τον τραυματισμό, αυξανόμενη αδύνατη μάζα σωμάτων, και μια ανώτερη δυνατότητα να καεί το λίπος.

 

Όταν τα υπέρ bodybuilders όλοι τους χρησιμοποιούν Somatropin, ειδικά στο τρέχον περιβάλλον όπου είναι πολύ ευκολότερο να πάρει από ήταν πίσω στη δεκαετία του '90. Δεν είναι ουσιαστικό να βγάλει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας διαγωνισμού ή από την εποχή όπως μερικούς σκέφτεται και αυτή είναι αυτό είναι πραγματικά περισσότερος για το σωστό ποσό τη σωστή στιγμή.

 

 

Οφέλη Bodybuilding της ορμόνης αύξησης

 

Υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση επιπλέοντας γύρω εκεί έξω, για ακριβώς τι τα κέρδη είναι πότε έρχεται στη λήψη της GH. Το αντίθετο σε αυτό που να έχετε ακούσει, εσείς δεν θα προσθέσει τα κέρδη 50 τοις εκατό εάν χρησιμοποιήσετε HGH είναι περισσότερος όπως ένα κέρδος 15 τοις εκατό. Όταν προσθέτετε τη GH στον κύκλο σας θα είστε τυχεροί εάν είστε ακόμα και γενετικά αρκετά ταλαντούχοι να απολαύσετε ότι κέρδος 15 τοις εκατό. Η GH δεν είναι μια μαγική σφαίρα που πρόκειται να σας δώσει την επιτυχία ως bodybuilder. Πρέπει ήδη να είστε ένα επιτυχές bodybuilder για να απολαύσετε το όφελος 15 τοις εκατό. Πολλοί να διαπιστώσουν ότι απογοητευτικός για να ανακαλύψει.

 

HGH δεν είναι ένα θαύμα αλλά τα bodybuilders που χρησιμοποιούν τη βέλτιστη δόση μπορούν να δουν τα οφέλη. Μεγάλος, έτσι ποια είναι η βέλτιστη δόση; Αυτός είναι όπου η σύγχυση μπαίνει. Για μερικά bodybuilders 8 IU ή λιγότερος είναι βέλτιστα ενώ για άλλα 24 IU είναι βέλτιστα. Κατόπιν πάλι, για άλλους 24 IU οδηγούν στη διατήρηση και bloating νερού χωρίς το όφελος.

Ο καλύτεροι χρόνος και η δόση για τη GH

Οι περισσότεροι εμπειρογνώμονες συμφωνούν ότι γενικά να πάρει 4 IU ημερησίως για 50 ημέρες είναι αποδοτικότερη και ευεργετική από παίρνοντας 8 IU ημερησίως για 25 ημέρες εάν τα bodybuilders θέλουν να πάρουν το πλήρες όφελος. Η συνέπεια μαζί με το σωστό συγχρονισμό είναι τι είναι κρίσιμος. Πολλά bodybuilders θα σας πουν ότι η GH και τα αναβολικά στεροειδή που χρησιμοποιούνται στην κλίση προσφέρουν τα μέγιστα οφέλη.

 

Η GH έχει μια ημιζωή 15-20 λεπτών μετά από ενδοφλέβιο ή την έγχυση υπο--q. Μετά από εκείνο τον χρόνο, οι συγκεντρώσεις αίματος της GH οξύνουν 1-3 ώρες μετά από την έγχυση. Μετά από αυτόν, δεν υπάρχει καμία αναβολική επίδραση.

 

Υπάρχει αφθονία των θεωριών επιπλέοντας γύρω από για τον καλύτερο τρόπο για HGH που χορηγείται αλλά εκτός αν κάποιο έχει μια λεπτομερή κατανόηση της παραγωγής της GH στο σώμα και της αλληλεπίδρασής του με άλλες ορμόνες μέσα στο σώμα θα ήταν δύσκολο να καθοριστεί η καλύτερη στρατηγική.

 

Οι εμπειρογνώμονες συμφωνούν ότι ο καλύτερος χρόνος να εγχθεί HGH είναι πότε η ινσουλίνη είναι χαμηλή, θέση workout, με τη διαχείρηση της ινσουλίνης 30-40 ελάχιστος πιό πρόσφατος. Πολλά bodybuilders, ειδικά εκείνοι οι ανταγωνιστές ελίτ επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τη GH δύο φορές την ημέρα. Ο ένας βέλτιστος χρόνος Ι θέση workout ενώ άλλος είναι πριν από το κρεβάτι δεδομένου ότι αυτό είναι επίσης πότε τα επίπεδα ινσουλίνης είναι χαμηλά. Ο μόνος καλύτερος χρόνος να ληφθεί η GH θα ήταν ξυπνήστε στη μέση της νύχτας και θα το έπαιρνε έπειτα.

Μπορούν να υπάρξουν σοβαρά προβλήματα εάν τα αναβολικά στεροειδή καταχρώνται με μερικά από τα αποτελέσματα χειρότερα από άλλα. Αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα με HGH. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για οποιοδήποτε μετα κύκλο detox επειδή δεν υπάρχει καμία τοξικότητα στο σώμα εάν είναι νόμιμη GH.

Ο καλύτερος τρόπος να χορηγηθεί HGH

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι HGH μπορούν να ληφθούν και μπορεί να υπάρξει κάποια συζήτηση πέρα από αυτά που ο περισσότερος αποτελεσματικός τρόπος. Στον αθλητισμό ενδομυϊκό θεωρείται για να είναι ο καλύτερος τρόπος δεδομένου ότι θα φθάσει στο σύστημα γρηγορότερα απ'ό, τι μέσω της έγχυσης υπο--q και επομένως θα αρχίσει να ενεργεί πιό σύντομα.

Παρενέργειες της GH

Το μέγεθος και το βάρος του χρήστη δεν αλλάζουν τον καθοριστικό παράγοντα για τις παρενέργειες. Μάλλον η ικανότητα του συκωτιού να χρησιμοποιηθεί το HGH που μπορεί να καθορίσει εάν οι παρενέργειες είναι πεπειραμένες. Οι δύο πιό κοινές παρενέργειες είναι ότι μπορεί να προκαλέσει, Gynecomastia, μεγαλακρία, έντερο HGH, καρπική σήραγγα, αύξηση μύτης και αύξηση σαγονιών. Ενώ δεν έχει αποδειχθεί να προκληθεί ο καρκίνος, η GH μπορεί να καταστήσει τον καρκίνο χειρότερο λόγω της αναβολικής επίδρασης που έχει στην αύξηση κυττάρων.

Είναι η χρήση της ορμόνης αύξησης καλή ή κακή σε Bodybuilding;

Είναι σημαντικό να είναι γνωστό ότι ενώ HGH μπορεί να βοηθήσει με εκείνο το σκληρό σαν βράχος μέγεθος καθορισμού και μυών που δεν είναι μια ουσία θαύματος και δεν είναι σχεδόν τόσο αποτελεσματικό όσο τα στεροειδή είναι στην προσθήκη της Μασαχουσέτης μυών. Όταν την αποτελεσματικότητά του υπάρχει αφθονία της συζήτησης πέρα από εάν η χρήση της ορμόνης αύξησης είναι καλή ή κακή. Από μια σκοπιά υγείας, η GH δεν είναι τόσο επικίνδυνη όσο μερικά από τα στεροειδή που χρησιμοποιούνται. Αντίθετα από μερικά από αυτά τα άλλα στεροειδή, το diuretics και την ινσουλίνη όπου έχουν υπάρξει θάνατοι, δεν έχει υπάρξει κανένας θάνατος που αποδίδεται στη χρήση της GH όσο ξέρουμε. Εάν αξίζει τη χρήση, θα πρέπει να είναι μια προσωπική απόφαση.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hongkong Kangdisen Medical Co., Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. YANG

Τηλ.:: 86-159-8986-9841

Φαξ: 86-159-8986-9841

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)