Του Χογκ Κογκ Kangdisen Co., που περιορίζεται ιατρική

Εξυπηρετήστε την υγεία των ανθρώπων

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταστεροειδές boldenone

Φαρμακευτική σκόνη Boldenone Cypionate Boldenone στεροειδών βαθμού αναβολική

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας αναβολικό στεροειδές τεστοστερόνης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας αναβολικό στεροειδές τεστοστερόνης για τις πωλήσεις
Έχετε τα συμπαθητικά προϊόντα και την καλή υπηρεσία. Συμπαθώ το yoiur STRONGTROPIN HGH. Είναι πολύ καλό.

—— Lisa καφετιά

Πολύ γρήγορα στέλνοντας. Οι πελάτες μου χρησιμοποίησαν HGH σας. Η ποιότητά της είναι πολύ υψηλή. Είναι αρχικό;

—— John Kenemy

Διέταξα HGH σας δύο εβδομάδες πριν. Ο φίλος μου το χρησιμοποίησε και όπως το τώρα. Ευχαριστίες για την υπομονή σας. θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τα προϊόντα σας.

—— Kelly Smith

Ευχαριστίες. Πήρα το πραγματικό HGH. Τα τελευταία χρόνια, πήρα πολλούς επινοώ. Τίποτα στα φιαλίδια, μόνο άσπρη σκόνη. Θα είστε ο καλύτερος προμηθευτής μου. Ο Θεός μου.

—— Robert Lemy

Είστε ο μόνος προμηθευτής STRONGTROPIN HGH; Είναι το καλύτερο HGH που πήρα. Θα το συστήσω σε μερικοί από τους φίλους μου εδώ. Ευχαριστώ πολύ.

—— Edwin Kendall

Είμαι Online Chat Now

Φαρμακευτική σκόνη Boldenone Cypionate Boldenone στεροειδών βαθμού αναβολική

Κίνα Φαρμακευτική σκόνη Boldenone Cypionate Boldenone στεροειδών βαθμού αναβολική προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Φαρμακευτική σκόνη Boldenone Cypionate Boldenone στεροειδών βαθμού αναβολική

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: KANGDISEN
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: άσπρη σκόνη

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Negotiatable
Τιμή: negotiatable
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία ως απαίτησή σας
Χρόνος παράδοσης: 3 ημέρες
Όροι πληρωμής: MoneyGram, T/T, Bitcoin, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 5000 τόνοι κάθε μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
CAS: 106505-90-2 Κλειδί InChI: Qpmsxpmltythgm-zlqworousa-ν
Μοριακή μάζα: 410.6 Τύπος: C27H38O3
λmax: 244 NM Συνώνυμα: 17β-υδροξύ-androsta-1,4-dien-3-ένα cyclopentanepropionate
Υψηλό φως:

Σκόνη Boldenone

,

νομικά αναβολικά στεροειδή

 

Φαρμακευτική σκόνη Boldenone Cypionate Boldenone στεροειδών βαθμού αναβολική

 

 

Λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Το Boldenone είναι ένα αναβολικό αρρενογόνο στεροειδές και συνθετικό παράγωγο της τεστοστερόνης που αναπτύχθηκε αρχικά για κτηνιατρικό use.1 μπορεί να αυξήσει τη διατήρηση αζώτου, την πρωτεϊνική σύνθεση, και την όρεξη, και υποκινεί επίσης την απελευθέρωση της ερυθροποιητίνης στο kidneys.1 Boldenone cypionate ήταν συντεθειμένη δεδομένου ότι ένας εστέρας του boldenone σε μία προσπάθεια να αλλαχτούν οι μακριές αναβολικές αρρενογόνες στεροειδείς ενώσεις μισό-life.2 του boldenone πολύ όπως το boldenone cypionate έχει χρησιμοποιηθεί παρανόμως από τα bodybuilders και άλλο athletes.3 που αυτή η ένωση προορίζεται για δικανικούς και ερευνητικούς λόγους μόνο.

 

Το Boldenone Cypionate είναι πολύ ισχυρή έκδοση Boldenone Undecyclenate. Είναι ισχυρότερο από την έκδοση Undecyclenate του. Το Boldenone Cypionate θα σας δώσει το αδύνατο μαζικό κέρδος στην πρωτεΐνη - πλούσια διατροφή χωρίς οποιαδήποτε διατήρηση νερού. Δεδομένου ότι το νερό bloat δεν συμβάλλει πολύ στη διάμετρο του μυός, ένα μεγάλο μέρος του μεγέθους που κερδίζεται σε έναν κύκλο Boldenon Cypionate μπορεί να διατηρηθεί αφότου έχει διακοπεί το φάρμακο.

Οι αθλητές που παίρνουν Blodenone εκθέτουν συχνά μια αργή και σταθερή συγκέντρωση του ποιοτικού μυός, και βεβαίως αυτό είναι η εμπειρία μου με το φάρμακο. Θα σκεπτόμουν ότι αυτή η αργή συγκέντρωση του μυός οφείλεται στον πολύ μακρύ εστέρα που συνδέεται με το Boldenone Το Cypionate είναι ένας μακρύς εστέρας. Κατά συνέπεια, θα μπορούσαμε να αναμείνουμε τη συσσώρευση του μυός από Boldenone για να εμφανιστούμε πραγματικά σε ένα ελαφρώς πιό αργό ποσοστό από αυτό που βρέθηκε με Deca (nandrolone decanoate). Αυτό με οδηγεί για να συμβουλεψει ότι εάν εξετάζετε τη χρήση Boldenone, πρέπει να θεωρήσετε την για τουλάχιστον 8 εβδομάδες.

 

 

Το Boldenone Cypionate ήταν σε μία προσπάθεια να δημιουργηθεί ενός μακροπρόθεσμος εγχέει το ικανό methandienone (dianabol), στην πραγματικότητα το boldenone ενεργεί τίποτα όπως το methandrostenolone. Έχει μια πολύ μακροχρόνια ημιζωή, και μπορεί να παρουσιάσει σε μια στεροειδή δοκιμή μέχρι και 1,5 έτη, λόγω του μακριού εστέρα undecylenate που συνδέεται με το στεροειδές γονέων. Τα ποσά ιχνών του φαρμάκου μπορούν εύκολα να ανιχνευθούν για τους μήνες μετά από τη διακομμένη χρήση.

 

Το Boldenone cypionate είναι ένας εστέρας του boldenone και συστήνεται ως ενίσχυση για την επεξεργασία των εξασθενισμένων αλόγων όταν επιδιώκεται μια βελτίωση σε βάρος, το παλτό τρίχας ή τη γενική φυσική κατάσταση. Το Debilitation ακολουθεί συχνά την ασθένεια ή μπορεί να εμφανιστεί μετά από την υπερκόπωση και την υπερβολική προσπάθεια.

 

Το Boldenone βελτιώνει τη γενική κατάσταση των εξασθενισμένων αλόγων, βοηθώντας κατά συνέπεια στη διόρθωση των απωλειών βάρους και τη βελτίωση της όρεξης. Δεν είναι υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Τα βέλτιστα αποτελέσματα μπορούν να αναμένονται μόνο όταν χρησιμοποιούνται οι ορθές πρακτικές διαχείρισης και σίτισης.

 

Το Boldenone πρέπει να θεωρηθεί μόνο ως adjunctive θεραπεία σε άλλη συγκεκριμένη και ενθαρρυντική θεραπεία για τις ασθένειες, τις χειρουργικές περιπτώσεις και τους τραυματικούς τραυματισμούς.

 

Το Boldenone 200 έγχυση USP παρέχει ότι το boldenone cypionate είναι ένα μακρύ να ενεργήσει αναβολικό στεροειδές που χρησιμοποιείται σε κτηνιατρικό φάρμακο για την επεξεργασία των αλόγων. Το Boldenone κατέχει τις χαρακτηρισμένες αναβολικές ιδιότητες και ένα ελάχιστο ποσό αρρενογόνου δραστηριότητας. Το Boldenone έχει μια γρήγορη αρχή της δράσης αυτό είναι συμφέρον και προτιμάται πέρα από τη συχνή στοματική χορήγηση της δόσης ή ακόμα και τις επαναλαμβανόμενες εγχύσεις. Esterification της ομάδας βήτα-υδροξυλίου 17 αυξάνει τη διάρκεια της δράσης του boldenone. Οι εστέρες Boldenone στο πετρέλαιο που εγχέεται ενδομυϊκά απορροφώνται αργά από τη φάση λιπιδίων, κατά συνέπεια Boldenone 200 μπορεί να χορηγηθεί σε διαστήματα κάθε 2-3 εβδομάδων.

 

Το Boldenone 200 περιέχει το boldenone cypionate σε μια λύση 10ml για την έγχυση (boldenone 200mg cypionate/μιλ.).

 

Το Boldenone 200 είναι μια σκοτεινή κιτρινωπή ελαιούχος λύση για την ενδομυϊκή έγχυση.

 

Συνταγές μαγείρων

 

Boldenone Cypionate για 25 μιλ. @ 200mg/ml

σκόνη 5 γραμμαρίων

16.25ml πετρέλαιο σουσαμιού

1.25ml BA 5%

3.75ml BB 15%

 

Δόση Cypionate Boldenone:

 

Τα αρσενικά bodybuilders παίρνουν γενικά τη λίρα Κύπρου Boldenone στις δόσεις 300-800mg's εβδομαδιαίως για 8-20wks, ανάλογα με τους στόχους, ενώ τα bodybuilders γυναικών βρίσκουν συχνά μια δόση 50-100mg's μια εβδομάδα για να είναι πολύ αποτελεσματική για τα ποιοτικά κέρδη ενώ περιορίζοντας τις παρενέργειες στο ελάχιστο. Αυτό το στεροειδές έχει ημέρες μιας τις μακριές ημιζωής (7-10) και ο συνηθέστερα εγχέεται δύο φορές την εβδομάδα για να κρατήσει τις συγκεντρώσεις αίματος όσο το δυνατόν σταθερότερα.

 

 

 
Φαρμακευτική σκόνη Boldenone Cypionate Boldenone στεροειδών βαθμού αναβολική
 
 

 

COA:

 

 

Όνομα προϊόντων

Boldenone Cypionate

Περιεκτικότητα σε νερό

0.5%max

0,28%

Συγκεκριμένη περιστροφή

0.5%max

0,22%

Υπόλειμμα στην ανάφλεξη

0.1%max

0,06%

Πυκνότητα

1.020-1.035

1,030

Χαρακτηριστικά

από-κίτρινο υγρό πάχους

Πέρασμα

Διαλυτότητα

Σχεδόν αδιάλυτος στο νερό, διαλυτό στο φυτικό έλαιο

Προσαρμόζεται

Συγκεκριμένη οπτική περιστροφή

+28o~+35o

+33.4o

Προσδιορισμός

IR, TLC

Θετικός

Βαριά μέταλλα

10PPm

<10PPm

Δοκιμή

97.0%

97.13%

Σχετικές ουσίες

3.0%max

<3.0%

Ελεύθερο οξύ

0.5%max

0,16%

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hongkong Kangdisen Medical Co., Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. YANG

Τηλ.:: 86-159-8986-9841

Φαξ: 86-159-8986-9841

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)