Του Χογκ Κογκ Kangdisen Co., που περιορίζεται ιατρική

Εξυπηρετήστε την υγεία των ανθρώπων

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑναβολικό στεροειδές Tren

2 εκχύσιμη ανθρώπινη ορμόνη αύξησης Jintropin συνταγών μιλ. Kigtropin

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας αναβολικό στεροειδές τεστοστερόνης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας αναβολικό στεροειδές τεστοστερόνης για τις πωλήσεις
Έχετε τα συμπαθητικά προϊόντα και την καλή υπηρεσία. Συμπαθώ το yoiur STRONGTROPIN HGH. Είναι πολύ καλό.

—— Lisa καφετιά

Πολύ γρήγορα στέλνοντας. Οι πελάτες μου χρησιμοποίησαν HGH σας. Η ποιότητά της είναι πολύ υψηλή. Είναι αρχικό;

—— John Kenemy

Διέταξα HGH σας δύο εβδομάδες πριν. Ο φίλος μου το χρησιμοποίησε και όπως το τώρα. Ευχαριστίες για την υπομονή σας. θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τα προϊόντα σας.

—— Kelly Smith

Ευχαριστίες. Πήρα το πραγματικό HGH. Τα τελευταία χρόνια, πήρα πολλούς επινοώ. Τίποτα στα φιαλίδια, μόνο άσπρη σκόνη. Θα είστε ο καλύτερος προμηθευτής μου. Ο Θεός μου.

—— Robert Lemy

Είστε ο μόνος προμηθευτής STRONGTROPIN HGH; Είναι το καλύτερο HGH που πήρα. Θα το συστήσω σε μερικοί από τους φίλους μου εδώ. Ευχαριστώ πολύ.

—— Edwin Kendall

Είμαι Online Chat Now

2 εκχύσιμη ανθρώπινη ορμόνη αύξησης Jintropin συνταγών μιλ. Kigtropin

Κίνα 2 εκχύσιμη ανθρώπινη ορμόνη αύξησης Jintropin συνταγών μιλ. Kigtropin προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  2 εκχύσιμη ανθρώπινη ορμόνη αύξησης Jintropin συνταγών μιλ. Kigtropin

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Genetropin
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: 10 IU/Vial

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Negotiatable
Τιμή: negotiatable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξαρτήσεις
Χρόνος παράδοσης: 3 ημέρες
Όροι πληρωμής: MoneyGram, T/T, Bitcoin
Δυνατότητα προσφοράς: 100.000 φιαλίδια
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όγκος του φιαλιδίου: 2 μιλ. κενό: κενό
Ενδοτοξίνες Baterial: Προσαρμοσμένος στειρότητα: Αποστειρωμένος
Συνώνυμα: Jintropin, HGH, ανθρώπινη ορμόνη αύξησης CAS: 96827-07-5
Υψηλό φως:

bodybuilding tren

,

ο οικοδόμος μυών

2 εκχύσιμη ανθρώπινη ορμόνη αύξησης Jintropin συνταγών μιλ. Kigtropin

 

 

Μπορούμε να παρέχουμε Genetropin 10 IU/val όπως η εικόνα παρουσιάζει.

 

 

Σημαντικές πληροφορίες & ενδείξεις ασφάλειας


Η ορμόνη αύξησης δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει το ύψος στα παιδιά αφότου έχουν κλείσει τα πιάτα αύξησης.
Η ορμόνη αύξησης δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί στους ασθενείς με το διαβήτη που έχουν ορισμένους τύπους διαβητικών νεφροπαθειών (προβλήματα ματιών).


Η ορμόνη αύξησης δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί στους ασθενείς με τον καρκίνο ή ποιοι θεραπεύονται για τον καρκίνο. Η ανεπάρκεια ορμονών αύξησης μπορεί να προκληθεί από τους όγκους στον εγκέφαλο. Έτσι, η παρουσία αυτών των όγκων στον εγκέφαλο πρέπει να αποκλειστεί προτού να αρχίσει η επεξεργασία. Η ορμόνη αύξησης δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί εάν αποδεικνύεται ότι ένας προηγούμενος όγκος στον εγκέφαλο έχει επιστρέψει ή παίρνει μεγαλύτερος.


Η ορμόνη αύξησης δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί στους ασθενείς που είναι αυστηρά άρρωστοι λόγω της χειρουργικής επέμβασης, του τραύματος, ή της αναπνευστικής αποτυχίας.


Η ορμόνη αύξησης δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί στα παιδιά με το σύνδρομο prader-Willi που είναι πολύ υπέρβαρα ή έχουν τα σοβαρά προβλήματα αναπνοής.


GENETROPIN δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί από τους ασθενείς που είχαν μια αλλεργία ή μια κακή αντίδραση στο somatropin ή οποιαδήποτε από τα άλλα συστατικά σε GENETROPIN.


Μερικοί ασθενείς έχουν αναπτύξει το διαβήτη mellitus παίρνοντας GENETROPIN. Η δόση των φαρμάκων διαβήτη μπορεί να πρέπει να ρυθμιστεί κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας ορμονών αύξησης. Τους ασθενείς πρέπει να προσέξουν προσεκτικά εάν η ορμόνη αύξησης δίνεται μαζί με τη glucocorticoid θεραπεία ή/και άλλα φάρμακα που υποβάλλονται σε επεξεργασία από το σώμα με τον ίδιο τρόπο.


Στους επιζόντες καρκίνου παιδικής ηλικίας, η θεραπεία με την ορμόνη αύξησης μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο νέου όγκου, ιδιαίτερα ορισμένοι καλοκάγαθοι όγκοι στον εγκέφαλο. Αυτός ο κίνδυνος μπορεί να είναι υψηλότερος στους ασθενείς που θεραπεύθηκαν με την κρανιακή ακτινοβολία. Επίσης, οι ασθενείς και οι γιατροί τους πρέπει να ελέγξουν τακτικά για τις αλλαγές δερμάτων.


Ένας μικρός αριθμός ασθενών που θεραπεύεται με την ορμόνη αύξησης είχε την αυξανόμενη πίεση στον εγκέφαλο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει τους πονοκέφαλους και τα προβλήματα με το όραμα. Τη θεραπεία πρέπει να σταματήσουν και να επαναξιολογηθεί σε αυτούς τους ασθενείς. Οι ασθενείς με το σύνδρομο του Turner και το σύνδρομο prader-Willi μπορούν να διατρέξουν το μεγαλύτερο κίνδυνο την αυξανόμενη πίεση στον εγκέφαλο.


Η λειτουργία θυροειδή πρέπει να ελεγχθεί τακτικά κατά τη διάρκεια της θεραπείας ορμονών αύξησης. Η θεραπεία αντικατάστασης ορμονών θυροειδή πρέπει να αρχίσει ή να ρυθμιστεί εάν είναι απαραίτητο.


Οι ασθενείς που θεραπεύονται με την ορμόνη αύξησης πρέπει να ελεγχθούν τακτικά εάν λαμβάνουν την τυποποιημένη θεραπεία αντικατάστασης ορμονών για να μεταχειριστούν μια έλλειψη περισσότερων από μιας ορμονών.


Στα παιδιά που δοκιμάζουν τη ταχεία ανάπτυξη, η κυρτότητα της σπονδυλικής στήλης μπορεί να αναπτυχθεί ή να επιδεινωθεί. Αυτό καλείται επίσης σκολίωση. Οι ασθενείς με τη σκολίωση πρέπει να ελεγχθούν τακτικά για να σιγουρευτούν η σκολίωσή ότι τους δεν παίρνει χειρότερα κατά τη διάρκεια της θεραπείας ορμονών αύξησής τους.


Στα παιδιά που δοκιμάζουν τη ταχεία ανάπτυξη, ή ο πόνος ισχίων ή γονάτων μπορεί να εμφανιστεί. Εάν ένα παιδί που φτάνει τις ενάρξεις θεραπείας ορμονών αύξησης limp ή παίρνει τον πόνο ισχίων ή γονάτων, ο γιατρός του παιδιού πρέπει να ειδοποιηθεί και το παιδί πρέπει να εξεταστεί.


Η ορμόνη αύξησης πρέπει μόνο να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εάν απαιτείται σαφώς. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί με σύνεση στην περιποίηση των μητέρων επειδή δεν είναι γνωστό εάν την ορμόνη αύξησης περνούν στο ανθρώπινο γάλα.
Χρησιμοποιήστε μια διαφορετική θέση στο σώμα κάθε μέρα για τις εγχύσεις ορμονών αύξησης. Αυτό μπορεί να βοηθήσει να αποτρέψει τα προβλήματα δερμάτων όπως lumpiness ή το soreness.


Μερικές περιπτώσεις pancreatitis (άκαυστο πάγκρεας) έχουν αναφεθεί σπάνια στα παιδιά και τους ενηλίκους που λαμβάνουν την ορμόνη αύξησης. Υπάρχουν κάποια στοιχεία ότι υπάρχει ένας μεγαλύτερος κίνδυνος αυτού στα παιδιά απ'ό, τι στους ενηλίκους. Η λογοτεχνία προτείνει ότι τα κορίτσια που έχουν το σύνδρομο του Turner μπορούν να έχουν έναν μεγαλύτερο κίνδυνο pancreatitis από άλλα παιδιά που παίρνουν την ορμόνη αύξησης. Σε οποιοδήποτε παιδί που αναπτύσσει τη διάρκεια, δριμύς κοιλιακός πόνος, pancreatitis πρέπει να εξεταστεί.


Στις μελέτες GENETROPIN στα παιδιά με GHD, οι παρενέργειες περιέλαβαν τις αντιδράσεις περιοχών εγχύσεων, όπως ο πόνος, η ερυθρότητα/η διόγκωση, η ανάφλεξη, η αιμορραγία, το σημάδι, τα κομμάτια, ή η αναφυλαξία. Άλλες παρενέργειες ήταν παχιά απώλεια, πονοκέφαλος, αίμα στα ούρα, χαμηλή δραστηριότητα θυροειδή, και αύξησαν απαλά τη ζάχαρη αίματος.


Στις μελέτες GENETROPIN στα παιδιά γεννημένο SGA, οι παρενέργειες περιέλαβαν την προσωρινά ανυψωμένη ζάχαρη αίματος, την αυξανόμενη πίεση στον εγκέφαλο, την πρόωρη εφηβεία, την ανώμαλη αύξηση σαγονιών, τις αντιδράσεις περιοχών εγχύσεων, την αύξηση των τυφλοπόντικων, και την επιδείνωση της σκολίωσης (κυρτότητα της σπονδυλικής στήλης).


Οι θάνατοι έχουν αναφερθεί με τη χρήση της ορμόνης αύξησης στα παιδιά με το σύνδρομο prader-Willi. Αυτά τα παιδιά ήταν εξαιρετικά υπέρβαρα, είχαν τα προβλήματα αναπνοής, ή/και μόλυνση πνευμόνων. Όλοι οι ασθενείς με το σύνδρομο prader-Willi πρέπει να εξεταστούν για αυτά τα προβλήματα. Πρέπει επίσης να καθιερώσουν τον υγιή έλεγχο βάρους.


Στις μελέτες GENETROPIN στα παιδιά με PWS, οι παρενέργειες περιέλαβαν το ρευστό πόνο διατήρησης, επιθετικότητας, ενώσεων και μυών, απώλεια τρίχας, πονοκέφαλος, και αύξησαν την πίεση στον εγκέφαλο.
Οι ασθενείς συνδρόμου του Turner που παίρνουν τη θεραπεία ορμονών αύξησης μπορούν να είναι πιθανότερο να πάρουν τις μολύνσεις αυτιών. Αυτό καλείται επίσης μέσα otitis.


Στις μελέτες GENETREPIN στα παιδιά με το σύνδρομο του Turner, οι παρενέργειες περιέλαβαν τη γρίπη, το λαιμό, το αυτί, ή τη μόλυνση κόλπων, τη runny μύτη, τον κοινό πόνο, και τη μόλυνση ουρικών κομματιών.


Στις μελέτες GENETROPIN στα παιδιά με ISS, οι παρενέργειες περιέλαβαν τις αναπνευστικές ασθένειες, τη γρίπη, τη μόλυνση λαιμού, την ανάφλεξη της μύτης και του λαιμού, τον πόνο στομαχιών, τους πονοκέφαλους, την αυξανόμενη όρεξη, τον πυρετό, το σπάσιμο, τις αλλαγές διάθεσης, και τον κοινό πόνο.


Οι γυναίκες που παίρνουν το οιστρογόνο μπορούν προφορικά να πάρουν GENETROPIN. Μπορεί να χρειαστούν μια μεγαλύτερη δόση της ορμόνης αύξησης.


GENETROPIN μπορεί να ληφθεί από τους ηλικιωμένους εάν υποδεικνύονται. Οι ηλικιωμένοι ασθενείς μπορούν να είναι πιθανότερο να έχουν τις παρενέργειες με τη θεραπεία ορμονών αύξησης.


Στις μελέτες GENETROPIN στους ενηλίκους με GHD, οι παρενέργειες περιέλαβαν τη ρευστή διατήρηση, τον πόνο ενώσεων ή μυών, την ακαμψία, και τις αλλαγές στην αίσθηση. Συνήθως αυτές οι παρενέργειες δεν διάρκεσαν πολύ και εξαρτημένος από τη δόση GENETROPIN που λαμβάνεται.


GENETROPIN οι κασέτες περιέχουν την μ-κρεσόλη και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν από τους ασθενείς αλλεργικούς σε το.
Ένας παροχέας υπηρεσιών υγείας θα σας βοηθήσει με την πρώτη έγχυση. Θα σας εκπαιδεύσει επίσης στο πώς να εγχύσει GENETROPIN.

 

 

2 εκχύσιμη ανθρώπινη ορμόνη αύξησης Jintropin συνταγών μιλ. Kigtropin

 


ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ


GENETROPIN είναι ένα προϊόν συνταγών για την επεξεργασία της αποτυχίας αύξησης στα παιδιά:
Το cWho δεν κάνει αρκετή ορμόνη αύξησης μόνοι τους. Αυτός ο όρος καλείται ανεπάρκεια το (GHD) ορμονών αύξησης


Με έναν γενετικό όρο αποκαλούμενο prader-Willi σύνδρομο το (PWS). Η ορμόνη αύξησης δεν είναι σωστή για όλα τα παιδιά με PWS. Έλεγχος με το γιατρό σας


Το cWho ήταν γεννημένο μικρότερο από τα περισσότερα άλλα μωρά γεννημένα μετά από τον ίδιο αριθμό εβδομάδων της εγκυμοσύνης. Μερικά από αυτά τα μωρά μπορούν να μην παρουσιάσουν ότι προφθάστε αύξηση κατά ηλικία 2 έτη. Αυτός ο όρος καλείται μικρός για την κυητική ηλικία (SGA)


Με έναν γενετικό όρο αποκαλούμενο σύνδρομο το (TS) του Turner


Με το ιδιοπαθές σύντομο ανάστημα το (ISS), έτσι σημαίνει ότι είναι κοντύτεροι από 98,8% άλλων παιδιών της ίδιων ηλικίας και του φύλου αυξάνονται σε ένα ποσοστό που δεν είναι πιθανό να επιτρέψει σε τους για να φθάσει στο κανονικό ενήλικο ύψος και τα πιάτα αύξησής τους δεν έχουν κλείσει. Άλλες αιτίες του σύντομου ύψους πρέπει να αποκλειστούν. ISS δεν έχει καμία γνωστή αιτία


GENETROPIN είναι ένα προϊόν συνταγών για την αντικατάσταση της ορμόνης αύξησης στους ενηλίκους με την ανεπάρκεια το (GHD) ορμονών αύξησης που άρχισε είτε στην παιδική ηλικία είτε ως ενήλικος. Ο γιατρός σας πρέπει να κάνει τις δοκιμές για σιγουριά που έχετε GHD, ανάλογα με την περίπτωση.Οι πληροφορίες υγείας που περιλαμβάνονται εν τω παρόντι παρέχονται για εκπαιδευτικούς λόγους μόνο και δεν προορίζονται να αντικαταστήσουν τις συζητήσεις με έναν παροχέα υπηρεσιών υγείας. Όλες οι αποφάσεις σχετικά με την υπομονετική προσοχή πρέπει να ληφθούν με έναν παροχέα υπηρεσιών υγείας, που εξετάζει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ασθενή.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hongkong Kangdisen Medical Co., Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. YANG

Τηλ.:: 86-159-8986-9841

Φαξ: 86-159-8986-9841

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)