Του Χογκ Κογκ Kangdisen Co., που περιορίζεται ιατρική

Εξυπηρετήστε την υγεία των ανθρώπων

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑναβολικό στεροειδές Tren

Αναβολικά στεροειδή Nipertropin Tren εγχύσεων ορμονών αύξησης για Bodybuilding

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας αναβολικό στεροειδές τεστοστερόνης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας αναβολικό στεροειδές τεστοστερόνης για τις πωλήσεις
Έχετε τα συμπαθητικά προϊόντα και την καλή υπηρεσία. Συμπαθώ το yoiur STRONGTROPIN HGH. Είναι πολύ καλό.

—— Lisa καφετιά

Πολύ γρήγορα στέλνοντας. Οι πελάτες μου χρησιμοποίησαν HGH σας. Η ποιότητά της είναι πολύ υψηλή. Είναι αρχικό;

—— John Kenemy

Διέταξα HGH σας δύο εβδομάδες πριν. Ο φίλος μου το χρησιμοποίησε και όπως το τώρα. Ευχαριστίες για την υπομονή σας. θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τα προϊόντα σας.

—— Kelly Smith

Ευχαριστίες. Πήρα το πραγματικό HGH. Τα τελευταία χρόνια, πήρα πολλούς επινοώ. Τίποτα στα φιαλίδια, μόνο άσπρη σκόνη. Θα είστε ο καλύτερος προμηθευτής μου. Ο Θεός μου.

—— Robert Lemy

Είστε ο μόνος προμηθευτής STRONGTROPIN HGH; Είναι το καλύτερο HGH που πήρα. Θα το συστήσω σε μερικοί από τους φίλους μου εδώ. Ευχαριστώ πολύ.

—— Edwin Kendall

Είμαι Online Chat Now

Αναβολικά στεροειδή Nipertropin Tren εγχύσεων ορμονών αύξησης για Bodybuilding

Κίνα Αναβολικά στεροειδή Nipertropin Tren εγχύσεων ορμονών αύξησης για Bodybuilding προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Αναβολικά στεροειδή Nipertropin Tren εγχύσεων ορμονών αύξησης για Bodybuilding

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Niperptropin
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: 10 IU/Vial

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Negotiatable
Τιμή: negotiatable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξαρτήσεις
Χρόνος παράδοσης: 3 ημέρες
Όροι πληρωμής: MoneyGram, T/T, Bitcoin
Δυνατότητα προσφοράς: 100.000 φιαλίδια
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όγκος του φιαλιδίου: 2 μιλ. Αποθήκευση: 2 ~ 8℃ στο ψυγείο
στειρότητα: Αποστειρωμένος κενό: κενό
Συνώνυμα: somatropin, HGH, ανθρώπινη ορμόνη αύξησης, Jintropin CAS: 96827-07-5
Υψηλό φως:

Αναβολικά στεροειδή Bodybuilding

,

ο οικοδόμος μυών

 

Αναβολικά στεροειδή Nipertropin Tren εγχύσεων ορμονών αύξησης για Bodybuilding

 

 

Μπορούμε να παρέχουμε Nipertropin, 10 IU/vial.


 
Το Nipertropin παράγεται από E.coli την τεχνολογία έκφρασης έκκρισης. Ίδιο αμινοξύ Nipertropin hasthe
ακολουθία με 191 υπολείμματα ως εγγενή ανθρώπινη ορμόνη αύξησης που παράγεται στο ανθρώπινο σώμα. Το Nipertropin είναι μια ιδιαίτερα καθαρισμένη προετοιμασία της πρωτεΐνης hGH.
Σημείωση: Το προϊόν Nipertropin έχει καταχωρηθεί αυτήν την περίοδο και έχει εγκριθεί στην αγορά σε πολλές χώρες.
 
Δυνάμεις:
* 10 IU/1.0ml/vial
 
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
* Μοναδική τεχνολογία παραγωγής με ένα σύστημα έκφρασης έκκρισης E.coli
* Τα μόνα 191 AA hGH που γίνονται από την τεχνολογία έκκρισης
* Η αποδεδειγμένες ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα για περισσότερο από 12 έτη, πάνω από 250.000 ασθενείς 
* Εσωτερικά πρότυπα ποιοτικού ελέγχου υψηλότερα από αυτό του υπηκόου
* Η 1$η έγκριση στον κόσμο για να μεταχειριστεί τα εγκαύματα
 
 
Ενδείξεις:
* Παιδιατρική ανεπάρκεια ορμονών αύξησης
* Σοβαρά εγκαύματα
* Ενήλικη ανεπάρκεια ορμονών αύξησης
 
 
Οδηγός χρηστών για Nipertropin:
 
- Πώς να χρησιμοποιήσει
* Ενώπιον της διοίκησης, προσθέστε 1ml WFI (νερό για την έγχυση) στο φιαλίδιο rhGH της λυοφιλοποιημένης σκόνης, και κάνετε το διαλύτη να μειώσει αργά την πλευρά του φιαλιδίου. Στροβιλιστείτε το φιαλίδιο με μια ευγενή περιστροφική κίνηση έως ότου διαλύεται εντελώς το περιεχόμενο. Μην τινάξτε σθεναρά. 
* Η δόση της διοίκησης πρέπει να είναι μεμονωμένη για κάθε ασθενή. Για το σκοπό αύξηση-προώθησης στα παιδιά, η συνιστώμενη δόση είναι 0.1-0.15 IU/kg/day, μιά φορά ανά ημέρα, υποδόρια έγχυση. Η περίοδος επεξεργασίας είναι από 3 μήνες σε 3 έτη. Ή ακολουθήστε τη συνταγή παθολόγων σας.
* Για τους αυστηρούς ασθενείς εγκαυμάτων, μια καθημερινή δόση 0.2-0.4 υποδόριας έγχυσης IU/kg συστήνεται. Η περίοδος επεξεργασίας είναι περίπου 2 εβδομάδες.
* Η δόση να απαιτήσει τη ρύθμιση χωριστά για την ανθρώπινη θεραπεία αντικατάστασης της GH. Το Pls ακολουθεί τις οδηγίες παθολόγων σας.
 
 
-191AA hGH εναντίον 192AA hGH
 
Το φυσικό hGH έχει 191 υπολείμματα αμινοξέος. hGH καμένος από τη γενετική εφαρμοσμένη μηχανική έχει δύο τύπους: εκείνοι με 191 αμινοξέα και εκείνοι με 192 αμινοξέα. Το Nipertropin έχει μόνο 191AA και εγκρίθηκε επίσημα, τα οποία παράγονται από την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία έκκρισής του για να το κάνουν το αμινοξύ καθαρώς 191 hGH. Μερικά από άλλα εμπορικά σήματα, αν και η αξίωση για να είναι αμινοξύ 191 hGH, στην πραγματικότητα περιέχει ακόμα το μικρό ποσό 192 αμινοξύ hGH μέσα εκεί λόγω της τεχνολογίας που χρησιμοποιούν. 
 
- Ποιο είναι το πλεονέκτημα του αμινοξέος 191 hGH;
Κάνει τα πολύ λιγότερα αντισώματα. Οι 191 πρωτεΐνες αμινοξέος hGH είναι ίδιες με το φυσικό hGH, επομένως καθαρό hGH 191 που προκαλεί πολύ λίγο σχηματισμό αντισωμάτων στο σώμα. Εντούτοις το αμινοξύ 192 hGH είναι διαφορετικό από το φυσικό hGH, προκαλώντας κατά συνέπεια τους ισχυρότερους σχηματισμούς αντισωμάτων σε μια πλειοψηφία των ανθρώπων. Αυτά τα αντισώματα θα κάνουν το hGH να σταματήσει.
 
- Ποιο είναι το πλεονέκτημα της τεχνολογίας έκκρισης Nipertropin;
 
* Καθαρό 191AA hGH
Το Nipertropin είναι το εμπορικό σήμα hGH που είναι αμινοξύ καθαρώς 191. Λόγω αυτής της κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας έκκρισης. Μερικά εμπορικά σήματα hGH, αν και αξιώσεις υπάρχει επίσης αμινοξύ 191 hGH, είναι είτε αμινοξύ 192 hGH είτε περιέχουν ακόμα το μικρό ποσό 192 αμινοξύ με τη δοκιμή.
 
* Το λιγότερο ποσό σχηματισμού αντισωμάτων προκαλούμενο
Το Nipertropin για την έγχυση προκαλεί το λιγότερο ποσό σχηματισμού αντισωμάτων (περίπου 3%, όπως Genotropin ® και Humatrope ®) μετά από την έγχυση ενός μήνα. Ενώ μερικά εμπορικά σήματα προκαλούν χαρακτηριστικά το σχηματισμό αντισωμάτων σε περίπου 25-50% των ανθρώπων. Αυτά τα αντισώματα θα σταματήσουν βαθμιαία του σώματός σας hGH από τη λειτουργία. Επομένως να είστε πάντα προσεκτικός για να μην χρησιμοποιήσει ένα φτηνό, χαμηλής ποιότητας εμπορικό σήμα του hGH.
 
 
Αναβολικά στεροειδή Nipertropin Tren εγχύσεων ορμονών αύξησης για Bodybuilding

 

Huw πολύς μυς θα βάλω επάνω με τη χρησιμοποίηση της ανθρώπινης ορμόνης αύξησης;

Μια από τις πολύ συχνά ερωτήσεις από τους χρήστες αρχαρίων είναι πόσο μυ θα βάλουν επάνω με τη χρησιμοποίηση της ορμόνης αύξησης.
 
Σύντομη απάντηση:
 
Το σώμα κάθε προσώπου αποκρίνεται διαφορετικά στο somatropin και τα αποτελέσματα εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Εάν γίνεται στους βέλτιστους όρους κάποιος μπορεί να βάλει επάνω μεταξύ 20% – 30% του αδύνατου μυός κατά τη διάρκεια μιας 4-5 μήνες μακροχρόνιας θεραπείας HGH. Τα αποτελέσματα γίνονται αξιοπρόσεχτα μετά από περίπου 2 μήνες της χρήσης.
 
Μακροχρόνια απάντηση:
 
Το ποσό μυός που κερδίζεται με τη χρησιμοποίηση HGH εξαρτάται από πολλούς παράγοντες συμπεριλαμβανομένης της καθημερινής φυσικής πίεσής κάποιου (workout), της γενετικής, της διατροφής, της ηλικίας, της ποιότητας και της ποσότητας ύπνου, τρόπου ζωής, προηγούμενης χρήσης των στεροειδών ή του HGH, κ.λπ.
 
Από μια πολύ κατά προσέγγιση εκτίμηση ένας γενικός υγιής πρώτος χρήστης φορά HGH που είναι στη καλή φόρμα, επιλύει 3-5 φορές ανά εβδομάδα, ύπνοι τουλάχιστον 7 ώρες ανά νύχτα και τρώει μια πρωτεΐνη - πλούσια διατροφή μπορεί να αναμείνει να κερδίσει μεταξύ 20 – 30 τοις εκατό της μάζας μυών μέσα σε 4-5 μήνες. Ή εάν το έβαλα διαφορετικά – στη δόση 4IU ανά ημέρα, η ορμόνη αύξησης θα βοηθήσει μια ήδη ενεργό μεμονωμένη ώθηση μετά από το προηγούμενο όριο κτηρίου μυών του από 20% σε 30%.
Τα αποτελέσματα από τον πρώτο κύκλο HGH είναι πάντα τα πιό δραστικά - κανένας επόμενος κύκλος δεν θα ταιριάξει με την επιτυχία της αρχικής. Αυτό να είναι επειδή:

  • Στον αρχικό κύκλο το σώμα εκπλήσσεται από τα υψηλά επίπεδα HGH (και συνεπώς igf-1). Ώσπου να αναπτύσσει τη δυνατότητα να ελεγχθούν τέτοια επίπεδα του HGH/IGF, το ανώτατο όριο μυών έχει επεκταθεί ήδη από 20% – 30%.
  • Μετά από τον αρχικό κύκλο HGH (ή τη στεροειδή χρήση) η αύξηση «ανώτατο όριο» μυών είναι ήδη αρκετά υψηλή. Το σώμα σχεδιάζεται για να διατηρήσει ίσα-ίσα το μυ όπως απαιτείται για τις καθημερινές ρουτίνες εργασίας του προσώπου. Ο υπερβολικός μυς αφαιρείται βαθμιαία.
  • Μια ενεργός μεμονωμένη χρησιμοποιώντας ορμόνη αύξησης για να χτίσει το μυ φθάνει τελικά στο «ανώτατο όριο μυών του» (το προσωπικό καλύτερό του) κατά τη διάρκεια κάθε κύκλου HGH, αλλά σε τον το αποτέλεσμα να μην θεωρήσει ότι εντυπωσιακό μετά από την πρώτη φορά – το έχει δει πριν.

Πρώτοι χρήστες φορά HGH
 
Εάν ο στόχος σας είναι να χτίσετε το μυ και αυτό είναι ο πρώτος χρόνος σας που χρησιμοποιεί HGH είστε σε το για μερικούς καλούς χρόνους. Τίποτα δεν δίνει σε ένα άτομο το μεγαλύτερο κίνητρο workout όπως όντας σε θέση να ωθήσει μέσω του προηγούμενου ορίου κτηρίου μυών σας. HGH θα σας δώσει αυτού.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hongkong Kangdisen Medical Co., Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. YANG

Τηλ.:: 86-159-8986-9841

Φαξ: 86-159-8986-9841

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)